Galatasaray, Marsilya deplasmanında

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız temsilcisi Olimpik Marsilya'ya konuk olacak. Lazio'yu mağlup ederek Avrupa Ligi'ne lider başlayan Galatasaray, zervedeki yerini korumak için Marsilya deplasmanından en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Ankara Masası
|
30 Eylül 2021, Perşembe - 10:08
Galatasaray, Marsilya deplasmanında

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında bu akşam deplasmanda Fransız ekip Marsilya ile karşılaşacak.

Avrupa'da 296'ıncı randevu

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 295 müsabakanın 104'ünden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 77 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Fransız takımlarıyla 20'inci maç

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda daha önce Fransa takımları Monaco, Paris Saint-Germain, Nantes ve Bordeaux ile 19 kez karşılaştı. 

Tarihinde resmi maçlarda Marsilya ile ilk kez mücadele edecek Galatasaray, Fransız takımlarıyla yaptığı maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Rakip filelere 19 gol gönderen sarı-kırmızılı ekip, kalesindeki 34 gole engel olamadı.

Marsilya ise Türk takımlarından Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Konyaspor ile toplam 8 maçta karşı karşıya geldi. Fransız ekibi, söz konusu mücadelelerde üçer galibiyet ve beraberlik ile 2 yenilgi aldı. Türk takımlarına 11 gol atan mavi-beyazlılar, 7 gol yedi.

Olimpik Marsilya-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Olimpik Marsilya-Galatasaray maçı bu akşamTSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Mücadele Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1031076/galatasaray-marsilya-deplasmaninda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.