Devlet Bahçeli'den ABD'de alınan karara sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında ABD'de Temsilciler Meclisi'nin gündemine giren 'Ülkü Ocakları' ile ilgili rapor kararına sert tepki gösterdi.
Samet Dirican
|
05 Ekim 2021, Salı - 11:53
Devlet Bahçeli'den ABD'de alınan karara sert tepki

Partisinin grup toplantısında ABD'de alınan 'Ülkü Ocakları' ile ilgili karara tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 'Ülkü Ocaklarının Temsilciler Meclisinde tartışılması ve CHP Liderinin 'Kürt Sorunu'nu telaffuz etmesi tesadüf müdür? Alınan kararla birlikte milliyetçi ülkücü hareket açıkça hedef alınmıştır.' ifadelerini kullandı.

Bahçeli konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

'Bu kadar mı korkuyorlar bizden. Bu kadar mı kabuslar ülkücülerin varlığından. Bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden. Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde MHP'yi diğer köşesinde Ülkü Ocaklarını bir sancak gibi taşıdım. Ülkü Ocaklarından şehit çıkar, gazi çıkar, kahraman çıkar, vatan ve millet sevdalısı çıkar, devlet ve siyaset adamı çıkar, sanatçı ve bilim insanı çıkar, velhasıl adam gibi adam çıkar. Bir tek çıkmayacak olan teröristtir, haindir, devlet ve millet düşmanıdır.'

Ankara Masası

http://www.ankaramasasi.com/haber/1041008/devlet-bahceliden-abdde-alinan-karara-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.