Dr. Kürşat Acar'dan Akşener'e: Ocakta çay dağıtır, paspas yaparım ama şerefimi satmam!

Tarım Kentleri Projesi ile tanınan Milliyetçi Hareket Partili Dr. Kürşat Acar, telefonla kendisini arayarak "Seni partimde görmek istiyorum" diyen Meral Akşener'e, "Ocak'ta (Ülkü Ocakları) çay dağıtırım, paspas yaparım, yine de şerefimi satmam" dedi.
Editör
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 19:24
Dr. Kürşat Acar'dan Akşener'e: Ocakta çay dağıtır, paspas yaparım ama şerefimi satmam!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in Turancılık ve Nizam-ı Alem ülküsünün yol haritası olarak görülen, MHP'nin siyasi çizgisinin sistematiğini oluşturan "9 Işık" eserini vizyon olarak benimseyerek Köycülük Doktrinini geliştiren Dr. Kürşat Acar, kendisini partisine davet eden İYİ Parti lideri Meral Akşener'e ateş püskürdü.

Tarım Kentleri Projesi ile ismini duyuran ve "9 Işık"ın Köycülük doktrini üzerine doktorasını Aachen RWTH Üniversitesinde "Şehir Planlama" üzerine tamamlayarak tezini tarım kentleri üzerine kuran mimar Dr. Kürşat Acar, bugün saat 17.15'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini aradığını ve "Seni partimde görmek istiyorum" dediğini belirterek, bunun kendisine ve ailesine bir hakaret olduğunu kaydetti.

Dr. Kürşat Acar şunları ifade etti:

"Meral (Akşener) ve avaneleri bilsin ki ne satılık şerefimiz ne de makamlara ihtiyacımız yoktur. İsimlerimiz Kürşat, Alparslan ve torunumuzun ismi Devlet'tir. Dava için, Hareketin Lideri Devlet Bahçeli için canımız sadakatimizdir. Allah davaya ihanet edenlerden etmesin. Benim telefonumu Meral (Akşener) ve avanelerine veren de gitsin şerefini duvara assın. Allah son nefesimizi Ülkü Ocaklarında, Liderin emrinde veremeyi nasip etsin. Ocak'ta çay dağıtırım, paspas yaparım, yine de şerefimi satmam."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1860212/dr-kursat-acardan-aksenere-ocakta-cay-dagitir-paspas-yaparim-ama-serefimi-satmam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.