CHP'li Aydın'dan AK Partili Türkayık'a yanıt

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık'ın ilk dört maddeyi değiştirme fikri konusu ile alakalı yaptığı açıklamalarına CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın'dan tepki geldi. Aydın, "​İlk 4 maddeyi konuşan genel başkanımız değil. Onlar ortam saptırmak için atmış oldukları bir proje. En azından şuan ki işsizliği örtmek için yapmış oldukları bir adım olarak görüyoruz" dedi.
Ankara Masası
|
08 Ekim 2021, Cuma - 12:16
CHP'li Aydın'dan AK Partili Türkayık'a yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki "Anayasa'nın ilk 4 maddesi" üzerinden başlayan tartışma Ankara'da yerele sıçradı. 

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık'ın sosyal medyadan CHP liderini hedef alan açıklamasına yanıt CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın'dan geldi. 

İlk dört maddenin değiştirilmesine yönelik teklifin Eski TBMM Başkanı İsmail Karaman'dan çıktığını hatırlatan  Aydın, AK Partili başkanı gündem saptırmakla suçladı. 

CHP'li Başkan şu ifadeleri kullandı: 

"Kendi genel başkanına söylemek istediklerini bizim genel başkana söylemiş diye düşünüyorum. Çünkü ilk dört maddeyi söyleyen önceki TBMM Başkanı. İlk 4 maddeyi konuşan genel başkanımız değil. Onların ki ortam saptırmak için atmış oldukları bir proje. Bunu gündemi ötelemek için atılan bir adım olarak görüyoruz biz. Konuşmalarında kendi genel başkanına atıfta bulunduğu fikrine kapılıyoruz. 'İlk 4 madde değiştirilebilir' diyen bizim bir milletvekilimiz olsa haklılık payı çıkartacağım. Sözü söyleyen ile söylenen söze baktığımızda bunların ne kadar cahil düşündüğünü, bu genel başkanla bile seçime giremeyiz pozisyonlarına girdiklerini düşünüyorum ben."





http://www.ankaramasasi.com/haber/1046301/chpli-aydindan-ak-partili-turkayika-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.