Keçiören'de koro rüzgarı

Keçiören Belediyesi, ilçede kültür sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda, Türk Halk Müziği sanatçısı Cafer Balıkçıoğlu ve ekibi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahne aldı.
Ankara Masası
|
18 Ekim 2021, Pazartesi - 13:27
Keçiören'de koro rüzgarı

Keçiören Belediyesi, Türk Halk Müziği sanatçılarından Cafer Balıkçıoğlu ve ekibini sanatseverlerle buluşturdu. Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"Kültürel değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarıyoruz"

Keçiören’in konserler şehri olduğunu anımsatan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, pandemi nedeniyle ara verilen sosyal ve kültürel etkinliklerin yeniden yapılmaya başladığını aktararak , "Ulusal ve uluslararası ölçekte sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Konservatuvarımızla türkülerimize ve kültürümüzün parçası diğer müziklerimize can veren yeni sanatçılarımızı yetiştiriyoruz. Sanatçılarımızın sazlarıyla ve sözleriyle icra ettikleri eserler sayesinde kültürel değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarıyoruz. Türk milleti var olduğu sürece gönül ezgilerimizin yaşayacağına gönülden inanıyorum." ifadelerine yer verdi. 

Altınok,  "Gönül pasını silen eşsiz güzellikteki ezgilerimizi dinleme fırsatı bulduk. Türküler yaşadıklarımızı, tarihimizi, acımızı, neşemizi,  geçmişimizi anlatır. Şehrimizde sanata ve sanatçılarımıza destek vermeye, yeni konserler düzenlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1065787/keciorende-koro-ruzgari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.