Bakan Soylu'dan metruk bina tepkisi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı 'Kadın Muhtarlar Derneği 3'üncü Genel Kongresinde muhtarların mahkeme kararı sebebiyle yıkamadığı metruk binalar ile ilgili "Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.' Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin. Gece yarısı dozer gelsin yıksın kim yıktı biz nereden bilelim ya!" dedi.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2021, Çarşamba - 11:00
Bakan Soylu'dan metruk bina tepkisi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen 'Kadın Muhtarlar Derneği 3'üncü Genel Kongresi'ne katıldı.

Kongrede muhtarlara seslenen Süleyman Soylu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Metruk binalarla ilgili aldıkları önlemleri sıralayan Soylu, "Uyuşturucuyla mücadelede çok önemli bir yol kat ettik. Hepinizden ricam bu konuda cesaretli olalım. Her bir çocuğumuzun orada zehirlenmesi bizim için kabustur" şeklinde konuştu. 

"Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin"  

Bakan Soylu"110 bin metruk bina vardı, biz bunun 75 binden fazlasını yıktık. 15 binini de restore ettik. Geçen gün vilayetlere gidiyorum. Diyarbakır, Adana ve İstanbul da dahil olmak üzere, muhtarlarımız diyor ki, 'Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.' Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin." ifadelerini kullandı. 

"Kim yıktı biz nereden bilelim ya!"

Soylu şöyle devam etti:  "Çünkü o bina orada durdukça orada uyuşturucu kullanılıyor. Vatandaş geliyor diyor ki muhtara 'Bu binayı ne yapacaksın.' Muhtar 'mahkeme kararı var yıkamayız' diyor. Ben de diyorum ki gece yarısı dozer gelsin yıksın kim yıktı biz nereden bilelim ya!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1080609/bakan-soyludan-metruk-bina-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.