Galatasaray'dan TFF'ye seyirci resti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile perşembe günü yapacağı maçta stada tam kapasite ile seyirci alınacağını açıkladı.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 20:17
Galatasaray'dan TFF'ye seyirci resti

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

TFF'ye bu maçı tam kapasite ile oynamak için başvuru yapan Galatasaray'a ret kararı iletilmesine rağmen kulüpten yapılan açıklama dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı kulüp maçın oynanacağı stadın yüzde yüz kapasite ile hizmet vereceğini duyururken şu ifadelere yer verildi:

"4 Kasım Perşembe akşamı oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na yüzde yüz kapasite ile seyirci alımına yönelik yapmış olduğumuz başvuru TFF tarafından reddedilmiştir.
Oysa, TFF tarafından daha önce alınan ve kamuoyuna açıklanan kararla, 9 Kasım 2021’den itibaren ülkemizde oynanacak tüm maçlarda yüzde yüz seyirci kapasitesi geçerli olacaktır.
Kulübümüzce alınan karar gereği, 4 Kasım Perşembe 20.45’te Lokomotiv Moskova ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynayacağımız müsabakada, herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyecektir.
Uzun bir aradan sonra, Büyük Galatasaray taraftarının güçlü desteğini hissedeceğimiz bu müsabakada buluşmayı heyecanla bekliyoruz..."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1096372/galatasaraydan-tffye-seyirci-resti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.