Haydarcan Kılıçdoğan’ın babası konuştu

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir taciz olayını engellemek isterken öldürülen Haydarcan Kılıçdoğan’ın babası Nurettin Kılıçdoğan, "Türkiye’de ilk defa çocuğundan onur miras kalan birisiyim" dedi.
IHA-20211104AW458243
|
04 Kasım 2021, Perşembe - 12:48
Haydarcan Kılıçdoğan’ın babası konuştu

Batıkent’te bulunan bir AVM’de doğum gününü kutlayan iki genç kızı taciz eden Mert T. ile Yunus H.’ye müdahale etmek isterken öldürülen Haydarcan Kılıçdoğan, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Acılı baba Nurettin Kılıçdoğan gözyaşları içinde duygularını anlattı.

Bir insanın yaşayabileceği en zor anları geçirdiğini ifade eden baba Kılıçdoğan, “Hiç kimse istemez çocuğunu kaybetmek. Ancak ölümün de şanlısı vardır. Çocuğumuz bir insanın sorumluluğunu yaşamı pahasına getirme meselesinde, sonuçlar bu da olsa böyle bir yolu seçti. Saygı duymaktan başka ve onur duymaktan başka bir şeyimiz yok. Yıllarca beraber olduğum insandan ayrılmak çok zor” dedi.

"Çocuğundan onur miras kalan birisiyim"

Haydarcan’ın ölürken bile ders verdiğini söyleyen baba Kılıçdoğan, “Kayıtsızlığın nelere mal olacağının, duyarsızlığın nelere mal olacağının bir örneği oldu. Bananeciliğin bir örneği oldu. Elbette insan olarak da teşekkür etmek gerekiyor. Baba olarak müthiş onur duydum. Hepimizin bir geleneği vardır. Bizler fakir ailelerin çocuklarıyız. Ailelerimizde büyüklerimizi kaybettiğimizde babamızdan bize onurlarının kaldığını, şereflerinin kaldığını söylemekten mutluluk duyan insanlarız. Ben Türkiye’de ilk defa çocuğundan onur miras kalan birisiyim” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1097235/haydarcan-kilicdoganin-babasi-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.