Lütfü Türkkan'dan ağır küfür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Bingöl ziyareti sırasında tepki gösteren bir vatandaşa İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan küfür etti.
Ankara Masası
|
05 Kasım 2021, Cuma - 18:25
Lütfü Türkkan'dan ağır küfür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle Bingöl'de esnaf ziyaretinde bulundu. Saat kulesi önünde halk oyunları gösterisini izleyen Akşener daha sonra Genç Caddesi'ni geçti.

Ziyaret sırasında Akşener'e şehit yakını olduğu iddia edilen bir kişi İYİ Parti-HDP arasında yakın ilişki olduğunu belirterek tepki gösterdi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Akşener'e tepki gösteren şehit yakınına küfretti

Olay büyümeden polis ekipleri şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalışırken,   İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği kişiye 'Bacını s..." küfrünü sarf etti.

Küfrün ardından  çılgına dönen vatandaş güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırıldı

Türkkan'dan yalanlama

Küfür ettiği iddialarını sosyal medya hesabından yalanlayan Türkkan "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız." açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1101091/lutfu-turkkandan-agir-kufur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Orhan Eryilmaz
05 Kasım 2021, 21:39
Bir insan alçak olursa hersey yapar saygidan yoksun milletin vergilerinden maasini alip birde üstüne küfur edecek kadar yüzsüz pisliğin birisi