Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini anlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "50+1’in mahsurlu olduğunu anladık. 50+1’i o zaman bu kadar sıkı bir şeye bağlamamamız gerekirmiş." dediğini aktaran Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı'nın ekonomideki gelişmeler konusunda ise "Muhalefet abartıyor" görüşünde olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
12 Kasım 2021, Cuma - 14:12
Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Beştepe'deki görüşmesinin konu başlıkları ortaya çıktı.  Karamollaoğlu, 2,5 saatlik görüşmeyi anlattı. 

Duvar'dan Nergis Demirkaya'ya konuşan Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanıyla birçok konuyu konuştuk. Birçok yerde anlaşmamakta anlaştık" dedi.

"50+1 mahsurlu"

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sistemi “istikrar” vurgusuyla savunduğunu, sadece Cumhurbaşkanı seçilmek için gereken yüzde 50+1 oy şartı konusunda "50+1’in mahsurlu olduğunu anladık. 50+1’i o zaman bu kadar sıkı bir şeye bağlamamamız gerekirmiş. Onun farkına vardık" şikayetinde bulunduğunu anlattı.

Erdoğan'dan ekonomi yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artan enflasyon, işsizlik rakamları konusunda ne düşündüğü de sorulan Karamollaoğlu, "O konularda Tayyip Bey, Türkiye’nin çok iyi bir noktada olduğunu, muhalefetin bunu abarttığını düşünüyor." ifadelerini kullandı. 

Karamollaoğlu, basına "koltuk krizi" şeklinde yansıyan olayın ise  abartıldığını söyledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1115422/karamollaoglu-cumhurbaskani-erdogan-ile-gorusmesini-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.