Pursaklar'da çocuklar tiyatroyu çok sevdi

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde sergilenen 'Yusuf Diye' adlı tiyatro oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Tiyatroların her kesime hitap ettiğini söyleyen Başkan Ertuğrul Çetin "İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek" dedi.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 12:03
Pursaklar'da çocuklar tiyatroyu çok sevdi

Bir haftalık ara tatilinin başlamasının ardından kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu, Ankara’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde sergilenen 'Yusuf Diye' adlı tiyatro oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Devlet tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde Cumartesi ve Pazar günleri izleyicisi ile buluşan 'Yusuf Diye' oyununa yoğun ilgi gösteren çocukları, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve belediye başkan yardımcıları yalnız bırakmadı.


"İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek"

Pursaklar'ın kültür ve sanatın yeni merkezi olma konusunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "İlçemizde hafta sonu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde sahnelenen oyunu çocuklarımızla birlikte izleyerek onların heyecanına ortak olduk. Çocuklarımız çok eğlendi." diye konuştu.

7'den 70'e hitap eden tiyatro gösterilerine olan ilginin her geçen gün arttığını dile getiren Başkan Ertuğrul Çetin "İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1118449/pursaklarda-cocuklar-tiyatroyu-cok-sevdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.