Başkan Ertuğrul Çetin, Karşıyaka Mahalle Konağı'nı ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Karşıyaka Mahalle Konağı'nda vatandaşlarla buluştu. Başkan Çetin, mahalle konaklarını ilçe genelinde yaygınlaştırmayı planladıklarını söyledi.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2021, Pazartesi - 11:07
Başkan Ertuğrul Çetin, Karşıyaka Mahalle Konağı'nı ziyaret etti

Pursaklar halkının sosyal hayatına canlılık kazandırmak, taziye, bayramlaşma, mevlit okutma, kına, toplantı, asker uğurlama, hanımlar matinesi ve özel programlarda kullanılması amacıyla iki ayrı salon konsepti ile Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konakları, vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bu kapsamda  Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 'Mahalle Konakları Projesi' kapsamında hayata geçirilen ve yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Karşıyaka Mahalle Konağı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"Mahalle konaklarını ilçe genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz"

Başkan Ertuğrul Çetin; programa katılan vatandaşlara yapılan yatırımlar, yapılacak projeler ve belediye faaliyetleri konusunda bilgilendirerek istek ve taleplerini dinledi.

Mahalle konaklarını ilçe genelinde yaygınlaştırmayı planladıklarını söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Karşıyaka Mahallemizde yapımını tamamladığımız mahalle konağında hemşehrilerimiz ile beraberdik. Ablalarımızın hazırladığı sofraya oturduk. " diye konuştu.

Başkan Ertuğrul Çetin, mahallelerde önemli bir ihtiyacı karşılayan ve ilçe sakinlerimizin büyük teveccühünü kazanan mahalle konaklarını zamanla diğer mahallelerde de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planladıklarını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1158188/baskan-ertugrul-cetin-karsiyaka-mahalle-konagini-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.