Akşener: Tek çözüm var seçim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Aynı Sayın Erdoğan’ın bundan 20 yıl önce söylediği gibi tek bir çözüm var seçim seçim seçim…" dedi.
Ankara Masası
|
20 Kasım 2021, Cumartesi - 15:19
Akşener: Tek çözüm var seçim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'de konuştu.

Ekonomiye yönelik eleştiriler üzerinden iktidarı hedef alan İYİ Parti lideri, erken seçim çağrısında bulundu.

Türkiye'nin derin bir krizle karşı karşıya olduğunu ekleyen Akşener, iktidarın değişeceğini ekledi.

Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

Denizlili hemşerilerim; Önce şu gerçeği bir kenara koyalım; Türkiye, zengin bir ülke. Türkiye, çok büyük potansiyeli olan bir ülke. Türkiye, yoksulluğu değil, zenginliği hak eden bir ülke. Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye’yi inşa etmek için, ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. Tek bir sorunumuz var. O da ne biliyor musunuz? Bu ucube sistem, ve beceriksizliğin kitabını yazan Ak Parti iktidarı.

Şimdi size sormak istiyorum; Bundan üç yıl öncesine göre, daha mı zenginsiniz? Bundan üç yıl öncesine göre, evlatlarınız daha kolay mı iş buluyor? Çiftçi kardeşlerim; Mahsulünüz, üç yıl öncesine göre, daha mı çok kazandırıyor? 

Esnaf kardeşlerim; Sattığınız malı yerine koyabiliyor musunuz? Dükkanı çevirebiliyor musunuz? 

 EYT’li kardeşlerim; Üç yıl öncesine göre, daha mı umutlusunuz? Memur kardeşlerim, Üç yıl önce verdikleri sözü tuttular mı? Hakkınız olan, 3600 ek göstergeyi verdiler mi? İhracat yapan, sanayici kardeşlerim; İşleriniz, üç yıl öncesine göre, daha mı iyi?

Ev kadını kardeşlerim; Domatesi, biberi, patlıcanı, yağı, unu, şekeri, üç yıl öncesine göre, daha mı ucuza alıyorsunuz? Kasabın önünden geçebiliyor musunuz? Pazarda fileyi doldurabiliyor musunuz? Tencereyi kaynatabiliyor musunuz? Bu sesi duyacaksın Sayın Erdoğan! Bu sesi duyacaksın. İstesen de, istemesen de, bu sesi duyacaksın. Senin duymak istemediğin feryat, işte burada. Senin görmek istemediğin gerçekler, işte burada. Milletin gündemi işte burada, işte bu meydanda.

Bu cevaplar bana değil. Geçen seçimde, “Ver yetkiyi, gör etkiyi.” dedin, milletine sözler verdin. Millet sözüne güvendi, yetkiyi verdi. Bugün, ülkeyi sen yönetiyorsun. İşte o nedenle, bu cevaplar sana Sayın Erdoğan. Bu cevaplar sana! 

"İlk seçimde boyunun ölçüsünü alacaksın"

Artık köprüden önceki son çıkıştasın. Ya milletini duyacak, ve gereğini yapacaksın, Ya da ilk seçimde, boyunun ölçüsünü alacaksın. Ya saraydaki sefana ara verip, gerçeklerle yüzleşeceksin, Ya da sandık geldiğinde, milletin okkalı şaplağını yiyeceksin. Bu kadar basit.   

Kardeşlerim; Demokrasinin en güzel yanı işte budur. Milletin başa getirdiği iktidar, eğer işini yapamıyorsa; milleti açta, açıkta bırakıp, memleketi zora sokuyorsa; O sandık gelir, milletin şaşmaz iradesi son sözü söyler. Millet kararını verir, ve işini iyi yapacak olana, gider yetkiyi verir. Türkiye bugün, çok derin bir krizle karşı karşıya. Şimdi ben de size soruyorum;

Bu iktidar, şu anda millete gidebiliyor mu? Yüzleri var mı? Esnafın arasına çıkabiliyorlar mı? Halkın arasına, tarım köylüsünün arasına gelebiliyorlar mı? Pamuk tarlasına girebiliyorlar mı? Pancarda varlar mı? Çarşıda pazarda gezebiliyorlar mı? Gençlerin karşısına çıkabiliyorlar mı? 

Aynı Sayın Erdoğan’ın, bundan 20 yıl önce söylediği gibi; Öyleyse, tek çözüm var; Seçim! Seçim! Seçim!   

  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1127738/aksener-tek-cozum-var-secim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.