Akşener'den 'ekonomik kurtuluş savaşı' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'ekonomik kurtuluş savaşı' sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Daha iki hafta önce Türkiye uçuyor diyordun, ekonomiyi şaha kaldırıyordun, ekonominin ciltler dolusu kitabını yazıyordun. Hayırdır sayın Erdoğan hesabın mı şaştı? " dedi.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2021, Çarşamba - 10:54
Akşener'den 'ekonomik kurtuluş savaşı' tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde ekonomi vardı. 

"Beştepe koridorlarında panik rüzgarları esmeye başladı" diyen Akşener, "Sayın Erdoğan ve arkadaşları için yol görünmüş, bavulları toplama vakti artık gelmiş" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'ekonomik kurtuluş savaşı' sözlerine de tepki gösteren Akşener, "Hamasette gelinen noktaya bakar mısınız? Daha iki hafta önce Türkiye uçuyor diyordun. Ekonomiyi şaha kaldırıyordun. Ciltler dolusu ekonominin kitabını yazıyordun. Hayırdır sayın Erdoğan hesabın mı şaştı? " dedi.

Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Sağ olsunlar Denizlili kardeşlerimiz de 29 Ekim Meydanı'na adeta aktılar. Milletin kurduğu bir partiyi dağıtmaktan genel başkanını teneşire yatırmaktan bahseden sayın Erdoğan'a 'orada bir dur bakalım' demekti. Milletimiz Denizli'den 'İyi Parti yalnız değildir. Sayın Erdoğan senden büyük Allah var' dedi. Denizli 29 ekim meydanı bu ucube sisteme ve onun sonuçlarına mahkum edilen aziz milletimizin köprüden sonraki son çıkış uyarısıdır."

"Panik rüzgarları esmeye başladı"

"Denizli'deki kalabalığı gösteren bazı iktidar mensuplarını kaşıntı tutmuş. Dedikodu sıraları oluşmuş. Panik rüzgârları Beştepe koridorlarında esmeye başlamış. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hiç üzgün değiliz çünkü biz milletimizin arasındayız. Dedikoducu iktidara sözüm şudur nazar etme ne olur çalış senin de olur."

"Erdoğan'a iyi yolculuklar"

"Görüyorum ki milletimiz kararını çoktan verilmiş, Sayın Erdoğan ve arkadaşları için yol görünmüş, bavulları toplama vakti artık gelmiş, hareket saati artık gelip çatmış. Bu vesile ile Sayın Erdoğan'a iyi yolculuklar, emeklilik hayatında da başarıla diliyorum. "

"Bunlar milletimizin güvenerek yetki verdiği kadrolar değil"

"Tablo bu kadar ciddiyken iktidar mensupları ne yapıyor? Yine her zamanki gibi durmak yok saçmalamaya devam. 30 yıldır dolar karşısında değer kaybetmeyen Japon Yeni ile beyin akan kıyaslamalar yapan mı dersiniz, matematik bilimini ağlatmak pahasına sözü ABD bizi kıskanıyor a getirenler mi dersiniz. 5 bin liralık kaşkoluna laf edenlere bizimkiler dizisinin kapıcısı diyerek genel başkanının apartman görevlisi sevgisini yepyeni seviyelere densizler mi dersiniz, utanmadan ayda iki kere et yiyorsak yarım kilo yeriz diyen beslenme uzmanı milletvekili mi dersiniz. Zor durumdaki çiftçilerine nankör demeye kalkan hadsizler mi dersiniz, biz bir ay içinde LPG’ye dört defa zam yapıldı deyince yeni bir ekonomik rota deniyoruz diyen üstün zekâlı navigasyon uzmanları mı dersiniz; hatta Batman’da sergilediği dört işlem bilgisiyle dosta güven düşmana korku salan ünlü ekonomi salan Sayın Erdoğan’ın bizzat kendisi mi dersiniz; ez cümle kolektif bir saçmalama furyanı almış başını gidiyor. Milletimiz her gün daha da fakirleşirken Sayın Erdoğan’ın himayesindeki cehalet festivali tüm hızıyla devam ediyor. Ne diyelim Allah ıslah etsin. Bunlar artık milletimizin önemli bir bölümünün güvenerek yetki verdiği kadrolar değil.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1135408/aksenerden-ekonomik-kurtulus-savasi-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
24 Kasım 2021, 12:29
senin partin 1994 te türkiye yi uçururken sen ne yapıyordun hatırlıyormusun ablacım, hani dolar 10 dan 44 e fırlamıştı bir gecede.. ülkeyi iflas ettirenler şimdi recep tayyip erdoğan a artistlik yapıyor ilginç.. hepinizde ciddi unutkanlık sıkıntısı var veya ne kullanıyosanız bizede söyleyin bizde dünü hatırlamadan gezelim böyle