Vatan Şaşmaz ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Pınar Altuğ ve Melike Öcalan, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ı, ölümünün 3. Yılında unutmadı.
Zeliha Demirci
|
27 Ağustos 2020, Perşembe - 13:11
Vatan Şaşmaz ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, 2017 yılında bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Bugün ölümünün 3. yıl dönümü olan Vatan Şaşmaz, meslektaşları Pınar Altuğ ve Melike Öcalan tarafından sosyal medyada anıldı.

“Keşke yine böyle fotoğraflar çekebilseydik”

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar Vatan Şaşmaz ile birlikte rol alan Pınar Altuğ, Instragram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Altuğ, dizi setinde beraber çekildikleri bir fotoğrafı,”Keşke yine böyle fotoğraflar çekebilseydik, özlüyorum.” notuyla paylaştı.

“İyi ki hep birlikte büyüdük”

Vatan Şaşmaz ile bir dönem ‘Sabah Şekerleri’ programını sunan Melike Öcalan, "Anlatılmaz yaşanır...Bizimle beraber yaşayan kocaman ülkeme ve sana minnetle Vatan Şaşmaz... İyi ki aynı döneme denk geldik , iyi ki hep birlikte büyüdük ... İyi ki" notunu düşerek Şaşmaz ile olan fotoğraflarını paylaştı.

Vatan Şaşmaz'ın ölümü

2017 yılında yaşanan olayda Filiz Aker, İstanbul Beşiktaş’ta bir otelin odasında tartıştığı Vatan Şaşmaz’a 4 el ateş ederek öldürmüştü. Eski manken ardından aynı silahla kafasına sıkarak intihar etmişti.

Öldürüldüğünde 42 yaşında olan Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı 3 aylık hamileydi. Yasemin Adalı, oğluna Asil Vatan Şaşmaz ismini verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/113919/vatan-sasmaz-olum-yil-donumunde-unutulmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.