Çankaya'da öğretmenler sıfır atık konusunda bilinçlendiriliyor

Çankaya Belediyesi, sıfır atık ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Eğitimcileri sıfır atık, sıfır atık yönetim hiyerarşisi, sıfır atık kapsamındaki atık türleri, atıkların teslim edilebileceği yerler ve benzeri konularda bilgilendiriyor.
Ankara Masası
|
29 Kasım 2021, Pazartesi - 13:47
Çankaya'da öğretmenler sıfır atık konusunda bilinçlendiriliyor

Çankaya Belediyesi, çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Projesi’ne destek vererek  çeşitli eğitimler ve broşürlerle çalışmaları destekliyor.   

Daha önce birçok okulda öğrencilere konuyla ilgili eğitimler veren Çevre Yönetimi ve Sıfır Atık Bürosu’nun uzman personeli şimdi ise, okullarda öğretmenleri de bilgilendiriyor. 

Son olarak Ahmet Barındırır İlkokulu öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı düzenleyen Belediye ekipleri, sıfır atık, sıfır atık yönetim hiyerarşisi, sıfır atık kapsamındaki atık türleri, atıkların teslim edilebileceği yerler ve çevremizi korumak için yapılabilecekleri anlattı. 

Eğitim verilen okullara çevre takvimi ve sıfır atık bilgilendirme el broşürleri de hediye eden Çankaya Belediyesi, talep edilmesi durumunda okullarda eğitimlerine devam edecek. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1145515/cankayada-ogretmenler-sifir-atik-konusunda-bilinclendiriliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.