Denizli'de Dr. Hüseyin Alim'e yumruklu saldırı

Denizli Devlet Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Hüseyin Alim'i bir hasta odasında darp etti. Olaya Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tepki gösterildi.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2021, Salı - 21:35
Denizli'de Dr. Hüseyin Alim'e yumruklu saldırı

Denizli Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim, mesai sırasında bir hastanın yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin araya girdiği olayla ilgili şüpheli gözaltına alındı. 

"Saldırının takipçisi olacağız"

Konu hakkında sosyal medyadan açıklamam yayımlayan Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, saldırıyı kınayarak, "İlimizde Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim’e yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Amacı insanlığa hizmet olan, vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur. Sağlık çalışanlarımızın bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Sağlık çalışanımızın yanında olduğumuzun ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1148519/denizlide-dr-huseyin-alime-yumruklu-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.