CHP'li Akıllı: Gönlümden geçen aday Kılıçdaroğlu

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla ilgili "Gönlümden geçen genel başkanımdır" dedi.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 15:42
CHP'li Akıllı: Gönlümden geçen aday Kılıçdaroğlu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik tartışmalar devam ediyor.

Anketlerde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ön plana çıksa da bu isimlerden bir dönem daha belediye başkanlığı isteyen Kemal Kılıçdaroğlu bu yöndeki beklentilere kapıları kapattı.

Bir süre önce profil fotoğrafındaki değişiklik ile aday olacağı yönünde iddialara neden olan Kılıçdaroğlu'nun ismi  CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'nın da gönlünde...

Ankara Masası'na konuk olan CHP'li Başkan aday konusunda son kararı Millet İttifakı'nın vereceğini söyledi.

"Benim il başkanı olarak gönlümden geçen genel başkanımdır." diyen Akıllı, "Bu ittifakın mimarı herkes kabul eder ki Kılıçdaroğlu. İttifak ne yapmak istiyor? Toplumda huzuru ve barışı sağlamak istiyor, bu ülkede yeniden güçlü parlamenter sistem istiyor. O yüzden farklı görüşleri olan siyasi partiler bir araya geldi. Bu ittifakın amaç gerçekleşene kadar devam etmesi lazım. Bunu kurmuş adam ortadayken bunun icraatı için neden başka birini arayalım? Sayın genel başkanın kimliği nedeniyle bu seçimi kazanamayacağı yolundaki kanaatlere de katılmıyorum. Türkiye bunları aştı." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1149616/chpli-akilli-gonlumden-gecen-aday-kilicdaroglu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.