"Sadece Athena Gökhan yasaklandı"

Gazeteci Zafer Şahin, 30 Ağustos kutlamalarına getirilen kısıtlamalara gösterilen tepkinin nedenini, Athena'nın konser vermeyecek olması olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
28 Ağustos 2020, Cuma - 00:00
"Sadece Athena Gökhan yasaklandı"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına getirilen kısıtlamalar siyasetin ve tartışma programlarının gündemi oldu.

“TEK KISITLANAN KONSER”

Gazeteci Melik Yiğitel, kutlamalarda sadece konserlerin kısıtlandığını söylerken “Kısıtlanan bir tek konser. İllerde belediyelerin konseri. O da sosyal mesafeyi koruyamazsınız. Şarkı türkü çalarken sahnede o insanları nasıl kontrol edeceksiniz” diye konuştu.

“ATHENA GÖKHAN DUBLE KONSER VERMEYECEK”

Yiğitel’in bu açıklamalarının ardından, Gazeteci Zafer Şahin tepki gösterilmesinin nedeninin Athena’nın CHP’li belediyelerde konser veremeyecek olması olduğunu söyledi.

Şahin konuşmalarına şöyle devam etti;

Athena Gökhan bu 30 Ağustos’ta iki tane konser vermeyi versin. Kısıtlanan bu işte. Athena Gökhan hem Ankara da hem İstanbul da konserler veriyor ya, bu 30 Ağustos’ta vermeyi versin. Şunu söylüyorum CHP’li belediyelerin resmi konser şarkıcısı ya, bu 30 Ağustos’ta kısıtlandı dedikleri tek şey Athena Gökhan’ın duble konser vermeyecek olması

http://www.ankaramasasi.com/haber/115419/sadece-athena-gokhan-yasaklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.