Başkan Köse Yozgatlılarla arabaşında buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Yozgatlılar Derneği’nin düzenlediği geleneksel arabaşı programında ilçede yaşayan Yozgatlılarla bir araya geldi.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2021, Pazartesi - 09:29
Başkan Köse Yozgatlılarla arabaşında buluştu

Mamak Yozgatlılar Derneği tarafından Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen  programa; Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Arabaşı programları vesilesiyle dostların, akrabaların bir araya geldiğini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından da önemli. Dirliğiniz ve birliğiniz bozulmasın” dedi.

Dernekler kültürümüzü yaşatıyor

Kültür mirasının gelecek nesillere aktarılmasında derneklerin önemli bir rolü olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Köse, “Bu programlar hem hemşehrileri bir araya getiriyor hem de köklerimizdeki o manevi ruhu hep diri tutuyor” diye konuştu.

Birliğin ve beraberliğin olduğu yerde bereketin olduğunu da dile getiren Başkan Köse, şöyle konuştu: “Bir toplum içerisindeki birlik ve beraberlik ne kadar kuvvetli olursa toplum da o kadar çok güçlenir. Ülkemizin her bir şehri gözümüzün nurudur. Bütün vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Mamak’ta 81 vilayetten insanlarımız var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1157992/baskan-kose-yozgatlilarla-arabasinda-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.