Başkan Köse, Bilim Fuarı'ndaki projeleri inceledi

Mamak Nahit Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği kapsamında hazırladığı projeleri görücüye çıkardı.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2021, Çarşamba - 10:00
Başkan Köse, Bilim Fuarı'ndaki projeleri inceledi

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği kapsamında Mamak Nahit Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları projeleri sergiledi. Bilim fuarı açılışına; Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bütün stantları dolaşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, öğrencilerin hazırladıkları bilimsel projeler hakkında bilgi aldı. 

"Bilginin teknolojiye dönüştüğünü görmek bizleri son derece mutlu etti"

Türkiye'de teknoloji alanında çok hızlı gelişmelerin olduğunu söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençlerimizin de bu yarış içinde olma arzusu ve ortaya koyduğu projeler gelecek için çok önemli." dedi. 

Bu çağda doğru bilgiye ulaşmanın ve o bilgiyi teknolojiye dönüştürmenin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Murat Köse, "Bu sergimizde de bilginin teknolojiye dönüştüğünü görmek bizleri son derece mutlu etti.Bu etkinliğin hazırlanışı esnasında emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1175068/baskan-kose-bilim-fuarindaki-projeleri-inceledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.