Fatih Ünal'dan Ankaray'ın kapatılmasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankaray'ın pandemi döneminde değil normalleşme sürecinde bakıma alınmasına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
11 Aralık 2021, Cumartesi - 09:44
Fatih Ünal'dan Ankaray'ın kapatılmasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankaray'da makas ve hat değişimi yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO'ya tepki gösterdi.

Ünal, buna benzer çalışmaların geceleri yapılabilineceğinin altını çizerken, pandemi döneminde neden yapılmadığını sordu.

" Ankara'ya ve Ankaralı'ya zulümdür"

Günde 125 binden fazla yolcunun kullandığı Ankaray'ı kapatmanın Ankaralı'ya zulüm olduğunu ifade eden Ünal "EGO entübe, Ankara'da ulaşım yoğun bakımda, Ankaray 2 gün boyunca kapalı kalacak. Ankaray’da 25 yıldır bu ve buna benzer veya daha büyük revizyonlar bile gece yolcu olmadığı saatlerde yapılıp bitirilirken (örnekler ektedir) şimdi liyakatsiz kişiler elinde hat kapatılıyor maalesef. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO,bu işi Pandemi'de insanların dışarıda olmadığı zamanda pekâla yapabilirdi. Günde 125 bin yolcu taşıyan Ankaray'ın, 2 gün boyunca kapatılması Ankara'ya ve Ankaralı'ya zulümdür..." paylaşımında bulundu.

EGO duyurmuştu

EGO'dan yapılan açıklamada " ANKARAY 25 yıl sonra yapılacak makas değişimi ve hat yenileme çalışmaları nedeniyle 11-12 Aralık tarihleri arasında hizmet veremeyecektir. Belirtilen tarihlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için AŞTİ-Dikimevi arası 300 hat numaralı EGO otobüsleriyle ek seferler düzenlenecektir" denilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1169475/fatih-unaldan-ankarayin-kapatilmasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.