3 ilde hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul, Tekirdağ ve Edirne’de 14 hırsızlık olayı düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla aralarında su örgütü liderinin de bulunduğu 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Ankara Masası
|
12 Aralık 2021, Pazar - 10:48
3 ilde hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri; İstanbul/Silivri ve Tekirdağ/Çerkezköy ilçelerinde meydana gelen 14 ayrı inşaattan hırsızlık olayının aydınlatılması ve bağlantılarının ortaya çıkartılması için çalışma başlattı.

Fiziki ve istihbari çalışmalar neticesinde; inşaattan hırsızlık olaylarına karışan şüphelilerin adresleri tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan ekipler; İstanbul, Tekirdağ ve Edirne’de belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Baskında; şahısların hırsızlık olaylarında kullandığı 3 araç, çok sayıda çalıntı inşaat malzemesi, 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 6 adet tabanca fişeği, 4 adet cep telefonu, 4 adet levye ile 3 adet tel kesme makası ele geçirildi.

12 şahıstan 7’si tutuklandı

Ele geçirilen çalıntı inşaat malzemelerinin bir kısmı sahiplerine teslim edildi. 14 ayrı hırsızlık olayına karışan ve aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 12 şahıstan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1172008/3-ilde-hirsizlik-operasyonu-12-gozalti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.