Volkan Memduh Gültekin seçimin kırılma noktasını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, 2019 seçimlerinin kırılma noktasının Kızılcahamam gezileri sırasında bir teyzenin yaptığı dua olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
16 Aralık 2021, Perşembe - 22:00
Volkan Memduh Gültekin seçimin kırılma noktasını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Gazeteci Adem Metan'ın Youtube kanalında yayınlanan programına konuk oldu.

Metan'ın "Sizce 2019 seçimlerinde Ankara’daki kırılma noktası neydi? İnsanlar neden Mansur Yavaş’a oy verdi? Son döneminde de sizinle ilgili bir çek senet davaları olmuştu. Zor bir durumdu. İnsanlar vicdanen kabullenmediler mi?" sorusuna cevap veren Gültekin,  Kızılcahamam gezileri sırasında yaşadıkları bir olayı anlattı. 

"Halime teyzenin duası kabul oldu"

"Kırılma noktası çek senet davası değildir." diyen Gültekin, "Zaten Mansur Yavaş hakkında en çok beceremedikleri nokta o. Mansur Yavaş düzgün bir şekilde işini yapmaya çalışan bir belediye başkanı adayıydı, şimdi de başkanı. Çek senet vesaire bunlar zaten kabul gören kavramlar değil. Kırılma noktası dediniz şey şudur, çek senet iftirasının atıldığı günün ertesi günü Kızılcahamam’da gezerken, ablamızın yukarıdan bağırıp ‘Annem sizi çok seviyor ama kalkamıyor yerinden’ diyor. Sanırım 92 yaşındaydı emin değilim. Allah rahmet etsin seçimden sonra vefat etti. Başkanımız da yanına gidiyor, ‘Yavrum’ diyor ‘Sana gece gündüz dua ediyorum. Çok üzülüyorum, seni çok üzüyorlar. Sana inanıyorum. Elleri ayaklarına dolaşsın o iftira atanların’ diyor. İşte kırılma noktası o dur. Kırılma noktası bizim Kızılcahamam’daki teyzemizin sözlerinin ardından bizi o günden sonra hiçbir şey yıkamaz. İster duygu de, ister his de, biz Halime teyzeyi ömrümüz boyunca unutamayacağız. Vefat etti ama Halime teyzenin o cümleleri kazındı." ifadelerini kullandı. 

" Mansur Yavaş’ın oyu düşmez"

Mansur Yavaş'a atılan iftiraların oylarını düşürmediğini belirten Gültekin "Seçimden önce de seçimden sonra da düşünün 2,5 yıl boyunca ne iftiralar atıldı. Siz kamuoyunu yakından takip ediyorsunuz, Mansur Yavaş’ın oyu düşmez böyle şeylerle. Çünkü yapışmaz. Doğru olan bir şeye aykırı. Şehir yönetimini eleştire bilirsiniz, bazı eksikliklerini söyleyebilirsiniz, biz onlara açığız. Hemen değerlendirip yoluna koyarız. Ama iftira atıldığı zaman bu bize çok fazla zarar vermiyor. Halkın bunu gördüğünü anladığımız bizim için daha da büyük motivasyon oluyor."diye konuştu.

Gültekin sözlerine şöyle devam etti;

Seçim öncesi  PKK’lılar sayaç okuyacak, DHKP-C’liler gelecek şunu yapacak, çek senet olayı var, o oldu bu oldu, ne oldu. Geldiğimiz noktada Halime annenin duası kabul oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1178508/volkan-memduh-gultekin-secimin-kirilma-noktasini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.