Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Samet Dirican
|
23 Aralık 2021, Perşembe - 07:23
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Sincan'daki halk otobüsü kazasının ayrıntıları

Ankara'nın Sincan ilçesinde halk otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu yaralanan 20 kişiden bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Memura ek zam için kritik tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile memurlara zam konusunu görüşen Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 3 Ocak'ta açıklanacak enflasyon rakamlarına göre zamların belli olacağı açıkladı. Yalçın ayrıca 3600 ek gösterge için 15 tarihine dikkat çekti.

Asgari ücrette vergi muafiyeti kabul edildi

üm çalışanların asgari ücretin aylık brüt tutarını aşmayacak şekilde damga ve gelir vergilerinden muaf tutulmasına ilişkin kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

5. sınıf öğrencisi öğretmeni Ali Rıza Y. tarafından darp edildi

Aksaray'da, ortaokul öğrencisi matematik öğretmeni Ali Rıza Y., tarafından acımasızca dövüldü. O anlar kameralara yansırken, öğrenci 10 gün iş göremez raporu aldı.

Ankara'da yılbaşında trafiğe kapatılacak caddeler açıklandı

Ankara Valiliği, huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla yılbaşı günü bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Konut ve otomobil fiyatları düşecek mi?

Dolar kurunda yaşanan düşüş ile birlikte vatandaşlar, 'konut ve otomobil fiyatlarında da bir düşüş yaşanacak mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Otomobil fiyatları ile ilgili Ankara Masası'na açıklamalarda bulunan Ankara Oto Galericiler Derneği Başkanı İlkay Kalkan, "Dövizdeki bu indirimden dolayı insanlar kendilerini beklemeye aldı. Vatandaşlar piyasada yaşanacak indirimi bekliyorlar." dedi. Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Fırat Yetkin ise konut fiyatlarında ki beklentiye ilişkin, "Dövizde ki düşüş fiyatlara elbette yansıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara'da eczacıya şiddet

Ankara Eczacı Odası, Çankaya ilçesinde eczacıya ve çalışanlarına yönelik şiddetin görüntülerini paylaştı.

EGO'dan Sincan'daki otobüs kazasına ilişkin açıklama

EGO Genel Müdürü Nihat Alkış, Ankara Sincan’da EGO otobüsünün bariyerlere çarptığı kazaya ilişkin, “İlk belirlemelere göre 24 yaralımız var. Şu an netleştirdiğimiz bir can kaybı yok” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1190316/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.