Keçiören'de beklenen dönüşüm başlıyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bakan Murat Kurum'la yaptığı görüşmenin ardından ilçede kentsel dönüşümün başlayacağı müjdesini verdi.
Ankara Masası
|
24 Aralık 2021, Cuma - 21:48
Keçiören'de beklenen dönüşüm başlıyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bakanlıkta bir araya geldi.

Görüşmenin ardından Turgut Altınok sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

"Keçiören’in beklentisi olan kentsel dönüşüm planlarını yapacak"

Bakan Kurum'un 950 bin vatandaşın beklediği kentsel dönüşüm için talimat verdiğini belirten Altınok "Kentsel dönüşüm planlarımız sürekli engelleniyor fakat Keçiören’in %90’ı bizden kentsel dönüşüm istiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum Bey ile görüştük, talimatı verdi kendisi. İnşallah Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız Keçiören’in beklentisi olan kentsel dönüşüm planlarını yapacak. Eskiyen bir kent var; biliyorsunuz, bir patlama oldu. Ölüm ise patlamadan değil binanın eski ve yığma olmasından dolayı oldu, acıdır. 3 vatandaşımız rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin. İnsan hayatı, insan canı her şeyden değerlidir, paha biçilemez. Bakanımız Sn. Murat Kurum Bey’e bundan dolayı 950.000 Keçiörenli adına çok teşekkür ediyorum. Bakanımız bir caddemizin düzenlenmesi ile ilgili de talimat verdi."  ifadelerini kullandı.

"Belediyemize ciddi bir katkı ve destek verdi"

İlçede yürütülen sıfır atık projeleri için de bakanın gerekli destekleri sağlayacağının altın çizen Altınok " Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın katkısı Keçiören Belediyemizle. Ayrıca Sn. Bakanımız Sıfır Atık Projesi kapsamında da belediyemize ciddi bir katkı ve destek verdi, gerek çöp konteynırı gerekse ayrıştırma konusunda.  Biz hâlihazırda atıkları değerlendiriyoruz, kompost makinemizle gübre üretiyoruz. Atıkların toplanması ve değerlendirilmesi belediyemizin Sıfır Atık Projesi kapsamında devam eden çalışmalarındandır." diye yazdı.

Altınok paylaşımlarına şöyle devam etti;

Bu katkılarından dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bizleri dinliyor, çözüm yolları arıyor; nasıl destek olabilirim, nasıl katkı sağlayabilirim diye hem bize hem de belediyelerimizin tamamına ciddi destekleri var. Bundan dolayı da Sayın Bakanımıza tekrar çok teşekkür ediyorum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1195433/keciorende-beklenen-donusum-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.