Demirören Grubu'ndan CHP milletvekiline yanıt

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın 20 Aralık gecesi yüksek miktarda dolar bozdurduğu iddia ettiği Demirören Grubu, CHP milletvekili iddialarını kanıtlamaya davet etti.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 09:24
Demirören Grubu'ndan CHP milletvekiline yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın 20 Aralık günü  Demirören Grubu'nun çok yüksek miktarda dolar bozdurduğu iddialarına yanıt geldi.

İstifaya davet 

Demirören Grubu, Başarır'ı 'iddialarını kanıtlamaya' çağırırken, konuya ilişkin hukuki süreci başlatacaklarını özür  dilemesi halinde bu karardan vazgeçileceği' belirtildi.  "CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır bu karalama kampanyasının son ayağı olmuştur" ifadelerinin yer aldığı ifadede "Görevinden istifa etmesini bekliyoruz" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi

"Demirören Grubu, tamamen yerli ve milli sermaye ile yurt içinde ve yurt dışında yasalara sıkı sıkıya bağlı olarak iktisadi faaliyetlerini sürdürmektedir. Tıpkı diğer alanlarda olduğu gibi medya alanındaki faaliyetlerinde de milli davranmaktadır. Bu nedenle aleyhinde yapılan tüm karalama kampanyalarına ve aleyhteki algı yönetim çalışmalarına karşı bugüne dek gösterdiği ilkeli duruşu bundan sonra da aynı şekilde sürdürecektir."

"Kesin olarak biliyoruz"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır "Demirören Grubu ve 5 şirket, 20 Aralık günü çok yüksek yüklü miktarda dolar bozdurdu ve 3-4 gün içerisinde de tekrar döviz aldı. Kesin olarak biliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1218464/demiroren-grubundan-chp-milletvekiline-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.