Mansur Yavaş'tan Fethi Sekin paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin'i şehadetinin 5. yıl dönümünde andı.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 10:52
Mansur Yavaş'tan Fethi Sekin paylaşımı

İzmir Adliyesinde teröristlerin saldırısını engellemek isterken şehit olan polis Fethi Sekin, şehadetinin 5. yılında bir kez daha minnetle anılıyor.

Siyasiler ve vatandaşlar sosyal medya hesaplarından binlerce tweet atarken  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Sekin'i andı.

2021 yılında attığı "Kahramanlığın yüreğimizde, annene yaktığın ağıt ise hâlâ kulaklarımızda... Sen bu topraklarda, bir ananın daha bağrına ateş düşmesin diye gözünü bile kırpmadın. Seni ve şehitlerimizi asla unutmayacağız #FethiSekin. Rahmet ve minnetle..." tweetini retweetleyen Yavaş "Cesaretini ve kahramanlığını hiçbir zaman unutmayacağız. Şehadetinin 5. yılında kahraman Polisimiz Fethi Sekin'i rahmet ve minnetle anıyorum. " ifadelerini kullandı.

Fethi Sekin kimdir?

Fethi Sekin, 1973 yılında Elazığ'ın Baskil ilçesinde dünyaya geldi.

6 kardeşi olan Sekin'in en büyük hayaliydi polis olmaktı. Liseyi bitirdikten sonra bu hayali gerçek oldu.  1995 yılında Kilis'te göreve ilk adımı attı. 7 yıl sonra İzmir'e tayini çıktı. Fethi Sekin'in, İzmir'deki son görev yeri adliye girişindeki trafik kontrol noktasıydı. Merhameti ve yardımseverliğiyle tanındı, çok sevildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1218651/mansur-yavastan-fethi-sekin-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.