Meral Akşener'den ücretsiz yurt vaadi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti iktidarında yurtlar ücretsiz olacak. Yurt yemekleri ücretsiz ve sağlıklı olacak" dedi.
Ankara Masası
|
19 Ocak 2022, Çarşamba - 17:35
Meral Akşener'den ücretsiz yurt vaadi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener, konuşmasında yurt sorununa dikkat çekerken iktidarlarında yurtların ücretsiz olacağını söyledi. 

"İYİ Parti olarak biz devletin tüm öğrencilere barınma hizmeti sunması için yeterli gücü olduğunu biliyoruz" diyen Akşener şöyle devam etti;

Gençlerimiz de devletin kapsayıcı gücünü hissedecek, kendini güvende hissedecek. İYİ Parti iktidarında yurtlar ücretsiz olacak. Yurt yemekleri ücretsiz ve sağlıklı olacak. Yurt odalarını gelişmiş ülkelerdeki konforu geçecek şekilde yeniden tasarlayacağız. Yurt odaları 2 kişilik olacak. Her yurtta öğrenci kapasitesine göre çalışma ortamı, bilgisayar odası, kütüphane yapılacak. Hızlı, kotasız internet hizmeti sağlanacak. Siyasi sebeplerle yurttan atılma tehditleri son bulacak. Sosyal medya hesapları takip edilmeyecek. Giriş-çıkış saatleri sosyal hayatı etkilemeyecek düzeye çekilecek. Bir bina olarak değil, çok yönlü bir kampüs olarak tasarlayacağız. Yurtlarda düzenli olarak kültür, sanat, spor faaliyetleri düzenlenecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1247240/meral-aksenerden-ucretsiz-yurt-vaadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.