TEM Otoyolu mahşer yerine döndü!

Düzce TEM Otoyolu İstanbul istikametinde buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada çok sayıda araç birbirine girdi. Çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
Zeliha Demirci
|
23 Ocak 2022, Pazar - 13:48
TEM Otoyolu mahşer yerine döndü!

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Otoyolun İstanbul istikametinde Gölyaka gişeleri mevkiindeki yaklaşık 5 kilometrelik alanda aralarında otobüs ve tırların da olduğu yaklaşık 37 araç kazaya karıştı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Farklı noktalarda gerçekleşen zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle çevredeki hastanelere kaldırılıyor.

Buna göre, Anadolu Otoyolu, Düzce-Gölyaka Kavşağı'nda tırların karıştığı kaza sebebiyle Ankara-İstanbul yönünde geçici olarak ulaşıma kapatıldı. Konya'yı Ankara, Aksaray, Akşehir, Ereğli, Beyşehir, Seydişehir, Ladik, Obruk, Karapınar ve Karaman'a bağlayan yollar, kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin bulunmamasından dolayı ulaşıma kapatılan kesimler arasında yer aldı. Yozgat İl Sınırı-Yıldızeli-Sivas Yolu ve Nevşehir-Aksaray Yolu da ulaşıma kapatıldı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1256973/tem-otoyolu-mahser-yerine-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.