Güzellik sektörü Ankara’da buluşacak

Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) “Beauty Life Expo Ankara” için hazırlık toplantısı yapıldı. Açıklama yapan ATO Başkanı Gürsel Baran, “Üyelerimiz hem şahsen hem de ürünleriyle fuarda yer alacak.” dedi.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 14:47
Güzellik sektörü Ankara’da buluşacak

ATO’nun (Ankara Ticaret Odası) desteğiyle 6-8 Kasım 2022 tarihleri arasında başkent Ankara’da gerçekleştirilecek olan, Türkiye’nin kozmetik ve güzellik sektörünü bir araya getirecek Beauty Life Expo Ankara Fuarı için hazırlık toplantısı, farklı şehirlerden gelen temsilcilerin katılımıyla Ankara Ticaret Odası'nda yapıldı.

Fuarın Ankara’da yapılmasının önemli olduğunu belirten Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Ankara Ticaret Odası Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitemizin üyeleri hem şahsen hem de ürettikleri ürünleriyle fuarda yer alacak” ifadelerini kullandı.

ATO Duatepe Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Gürsel Baran, “Hizmet sektöründe faaliyet gösteren kuaför ve güzellik salonları, Covid-19 pandemisinden, pandemiye karşı alınan önlemlerden, tedbirler kapsamında uygulanan kapanmalardan çok etkilendi. Fakat sektör, kooperatif kurarak ve yerli üretim yaparak süreci başarıyla geçirdi.” hatırlatmasında bulundu.

Başkentte fuar tertiplenmesinin şehir ekonomisine önemli katkılarının olduğunu vurgulayan ATO Başkanı Gürsel Baran, “Fuarlar, sektördeki yenilikleri takip etmemizi sağlayarak, sektöre hareket, canlılık ve dinamizm getiriyor. Güzellik sektörü de hızla değişen, yenilenen, teknolojiyle dönüşen bir sektör. Sektör, Kasım ayında Başkent’te buluşacak. Ankara Ticaret Odası Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitemizin üyeleri hem şahsen hem de ürettikleri ürünleriyle fuarda yer alacak. Fuarın, sektörün ufkunu açarak gelişimini daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Sektörlerin 67 meslek komitesi aracılığıyla ATO’da temsil edildiğini anımsatan Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası’nın 43 No’lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi’nin de sektörünü yakından takip eden, sorunlarıyla, talepleriyle yakından ilgilenen aktif olarak çalışan komitelerden biri olduğunun altını çizdi. ATO Başkanı, çalışmaları sebebiyle Komite Başkanı Ömer Sarıoğlu’na teşekkür etmek istediğini ifade etti.

Ömer Sarıoğlu: Güç birliği yaparak hareket ediyoruz

Ankara Ticaret Odası 43 No’lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkanı Ömer Sarıoğlu ise sektörü temsil eden meslek odalarının güç birliği yaparak uyum içerisinde hareket ettiğini kaydederek, “Birlikte çok güzel bir atmosfer yakaladığımıza şahit oluyoruz. Bu fuar da o atmosferin sonucu oldu. Antalya’dan sonra ikincisi Ankara’da yapılacak olan fuarın Ankara ekonomisine de büyük katkı sağlamasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Çok sayıda il temsilcisinin bulunduğu toplantıya Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Köksal Özcan ile Ankara Berberler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara da katıldı.

Fuar Altınpark’ta yapılacak

Hem uluslararası hem de ulusal onlarca markanın yeni ürünlerini sergileyeceği “Beauty Life Expo”, 6-8 Kasım 2022 tarihlerinde Altınpark içinde yer alan ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Ankara Ticaret Odası’nın Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi’nin hazırlık çalışmalarına dâhil olduğu fuar; Ankara Berberler Esnaf Sanatkârlar Odası, Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası’nın yanı sıra Afyon, Aksaray, Akşehir, Bolu, Çorum, Denizli, Ereğli, Kırıkkale, Kırşehir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Nevşehir, Ordu, Rize, Tokat, Yozgat, Zonguldak şehirlerinden Berber ve Kuaförler Odaları tarafından destekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1679583/guzellik-sektoru-ankarada-bulusacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.