Burak Elmas'tan Terim açıklaması: Hassas davranmaya çalıştım

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, katıldığı bir televizyon programında, "Fatih Terim konusunda çok hassas davranmaya çalıştım. Ayrılığı en şık şekilde yapmaya çalıştım. Fakat sonrasında bambaşka bir ortam oldu" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
25 Ocak 2022, Salı - 23:21
Burak Elmas'tan Terim açıklaması: Hassas davranmaya çalıştım

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Habertürk TV'de Fatih Altaylı ile Teke Tek programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Terim'in sonuna kadar arkasında durdum"

Fatih Terim ile yolların ayrılmasına değinen Elmas, "Galatasaray Kulübü başkanı istediği teknik direktörle istediği zaman görüşebilir. Domenec Torrent ile görüşmeleri ben yaptım. Terim'in sonuna kadar arkasında durdum. Yazdan beri bir görüşme yok. Fatih Terim'e de görüşmeleri anlattım. Fatih Terim ile yolların ayrıldığı zamanki verilere bakarsanız bu kararı almak için yeterli sebebim vardı. Ben hala Fatih Terim'in önemli futbol aklı olduğunu düşünüyorum. Bir efsanemizin sahadaki sonuçlarla yıpranmasını istemediğimi, onu bir futbol aklı olarak başkan yardımcısı göreviyle yanımda görmek istediğimi söyledim. Kendisi bunu istemedi. Yönetimde Terim'in kalmasını isteyen de oldu." diye konuştu.

Sezon başında gerçekleştirdikleri transferleri, izleme komitesinin listesine göre ve eski teknik direktörleri Fatih Terim'in onayıyla yaptıklarına dikkati çeken Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takım böyle kuruldu. 21 milyon avro uzun vadeli transfer listesidir. Biz bir ilk daha yaptık. Transfer evraklarının tamamını denetleme kurulumuza sunduk. Hangi oyuncuyla, hangi menajerle görüşülmüş, izleme komitesinin raporları, aracı ve kulüple yapılan sözleşmeler, bunların denetlenmesi için kurula verdik."

Kulüpte sadece oyuncuların giymesi gereken formaların çeşitli platformda satışta olduğuna dikkati çeken Elmas, "Savcılıkta bunun davası devam ediyor. Bu konuyla ilgili videoları ve rakamları savcılığa teslim ettik. Bunu hocaya (Fatih Terim) söyleyerek yaptık. O da asla izin vermezdi. Kendisi de sonuna kadar gitmemizi söyledi." değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1261151/burak-elmastan-terim-aciklamasi-hassas-davranmaya-calistim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.