Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri ortaya çıktı

Söylemezsem Olmaz programın sunucusu Bircan Bali, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
27 Ocak 2022, Perşembe - 09:51
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri ortaya çıktı

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Ece Erken'in yakın arkadaşı ve yıllarca aynı programı sunan  Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na gerçekleştirilen saldırıya ilişkin bilinmeyenleri anlattı.

7 kurşunla öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri yürek dağladı: Lütfen beni kurtarın

"Lütfen beni kurtarın"

Canlı yayında gözyaşlarına hakim olmayan Bali "Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" şeklinde konuştu.

Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1262764/ece-erkenin-esi-safak-mahmutyazicioglunun-son-sozleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.