Bosna Hersek'ten Çankaya'ya ziyaret

Türkiye'de çalışmalar yürüten Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Bosna Hersek Ofisi, Çankaya Belediyesi'ne ziyarette bulundu.
Ankara Masası
|
31 Ocak 2022, Pazartesi - 10:39
Bosna Hersek'ten Çankaya'ya ziyaret

Bosna Hersek Cumhuriyetinden çok sayıda belediye başkanı ve proje sorumluları ile Türkiye’yi ziyaret eden Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Bosna Hersek Ofisi, Çankaya Belediyesi’nin iklim değişimine uyum çalışmaları hakkında ziyarette bulunarak bilgi aldı. 

Aralarında UNDP uzmanlarının da yer aldığı yerel yöneticiler, Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Dış İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri ve uzmanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Çankaya Belediyesi’nin uyguladığı sıfır atık programı, yağmur suyu toplamaya yönelik çalışmalar, iklim değişikliğine yönelik benimsenen vizyon ve stratejiler üzerine bir sunum gerçekleştirildi.

Bosna Hersek heyetine HORIZON 2020 kapsamında gerçekleştirilmiş Doğa Temelli Çözümler projesi konusunda da sunumlar yapan ekipler, dost ülkenin uzmanlarıyla iklim değişikliği konusunda deneyimlerini paylaştılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1269610/bosna-hersekten-cankayaya-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.