Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'dan işçilere şok sözler!

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye işçilerine zam yapamayacağını belirterek " Çocuk yapmayın ya da az çocuk yapın, az yemek yiyin, taşıt kullanmak yerine yürüyüş yapın " önerisinde bulundu.
Büşra Bayrak
|
01 Şubat 2022, Salı - 15:20
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'dan işçilere şok sözler!

Çukurova Metropol Gazetesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’li belediyelerde çalışanlara ödenecek en düşük ücretin 4 bin 500 TL olacağını duyurmasının ardından CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bu ücreti veremeyeceğini söyleyerek işçilerine tasarruf için "Çocuk yapmayın, az yiyin, yürüyün" tavsiyesinde bulundu.

" Aldığınız parayla ayın sonunu getirmeyi öğrenin"

Akif Kemal Akay konuşmasında, "Çocuk yapmayın ya da bakabileceğiniz kadar az çocuk yapın, az yemek yiyin, taşıt kullanmak yerine yürüyüş yapın. Bu sağlığınız için de önemli. Aldığınız parayla ayın sonunu getirmeyi öğrenin" ifadelerini kullandı.

Reklam bütçesi  10 milyon lira

Belediye işçileri Akay’ın bu sözlerine büyük tepki gösterirken, reklama ayrılan bütçenin kendilerine zam olarak ödenmesini talep etti. Belediyenin sadece açık ihalelerde reklama 4,5 milyon lira bütçe ayırdığı; 21/F ve 21/B ile yapılan harcamalarla, bu bütçenin 10 milyon lirayı bulduğu öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1272483/seyhan-belediye-baskani-akif-kemal-akaydan-iscilere-sok-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.