Pursaklarlıların buluşma adresi Mahalle Konakları

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mahalle Konakları ilçe sakinlerinden büyük ilgi görüyor. Başkan Çetin, konakları sık sık ziyaret ederek ilçe sakinleriyle bir araya geliyor
Ecem Çetin
|
02 Şubat 2022, Çarşamba - 11:34
Pursaklarlıların buluşma adresi Mahalle Konakları

Pursaklar Belediyesi tarafından İlçe halkının sosyal hayatına canlılık kazandırmak, taziye, bayramlaşma, mevlit okutma, kına, toplantı, asker uğurlama, hanımlar matinesi ve özel programlarda kullanılması amacıyla hayata geçirilen  Mahalle Konakları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 

Karşıyaka Mahalle Konağı ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederek, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Mahalle Konakları’nın, ilçe halkı tarafından büyük bir teveccüh kazandığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayan ve ilçe sakinlerimizin büyük teveccühünü kazanan mahalle konaklarımız, büyük bir teveccüh kazandı. Bizlerde İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız ile birlikte Karşıyaka Mahalle Konağımızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1273704/pursaklarlilarin-bulusma-adresi-mahalle-konaklari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.