Hakan Han Özcan: Kendi genel başkanlarına operasyon çekiyorlar

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun otel odasından fotoğrafının bilerek yayımlandığını belirterek "Mutfakta görüntü veriyordu. En son kendi tuzaklarına düştüler. CHP kendi içinde kendi genel başkanına operasyon çekti" dedi.
Ankara Masası
|
03 Şubat 2022, Perşembe - 22:42
Hakan Han Özcan: Kendi genel başkanlarına operasyon çekiyorlar

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan oldu.

Gündeme ve Ankara'ya yönelik açıklamalarda bulunan Özcan, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

AK Parti teşkilatlarında bir yenilenme olduğunu ifade eden Özcan, geçmiş dönemde görev alan tecrübeli isimlerin çalışmalara dahil edildiğini ifade etti.

Özcan "Özelikle pandemi döneminde kapı kapı dolaştık. Üyelik çalışmalarımızla birlikte rekora imza attık. Bu yıl 83 bin geçtiğimiz yıl 103 bin yeni üye kaydettik, toplam 786 bin üyemiz var. Bu Ankara için bir rekor. Ankara geçen yılın lideri oldu. İstanbul'u geçmiş olduk." diye konuştu.

" Elif gibi dimdik olur"

AK Parti'nin gençlere yönelik çalışmalarda geri kaldığı eleştirilerine yanıt veren Özcan "Ben gençlik kollarında bayrak asarak, tüm kademelerinde görev yapmış bir kardeşinizim. Cumhurbaşkanımız gençlerimize kadınlarımıza çok büyük alan açtı. Ama bu Z kuşağı kavramı çok kötü bir kavram. Alfabenin son harfi olmuş. Z kuşağı ismini kim koyduysa bu harfi verende aynı akıl. Bizim gençlerimiz olacaksa Elif olur. Elif gibi dimdik olur. Üyelerimizin yüzde 24'ü gençlerden oluşturuyor.
Anket ticarete dönüşülmüş durumda. Üye sayısı da bir ankettir. Onlarını toplam üye sayısı bizimki kadar değil. 2023 geliyor, göreceğiz." diye konuştu.

"Kendi genel başkanlarına operasyon çektiler"

Özcan, Kılıçdaroğlu’na operasyon çekildiğini belirterek, “CHP'nin içi kaynıyor. Mutfakta görüntü veriyordu. En son kendi tuzaklarına düştüler. En son kendi gençlik kollarının yayınladığı fotoğraf… CHP kendi içinde kendi genel başkanına operasyon çekti. Kılıçdaroğlu’nun samimi olmadığı 100 bin liralık otel görüntüsüyle belli oldu” diye konuştu.

" Ankara'yı CHP zihniyetine teslim etmemek için çabalıyoruz"

Ankara seçimlerin kaybedilmediğinin altını çizen Özcan şunları söyledi;

Biz Ankara'da seçim kaybetmedik aslında. 2019 yılında yüzde 47 ile önceki seçimlerden daha fazla oy aldık. Meclis'te de ilçe belediyelerde de üstünlüğümüz var. Ankara'yı CHP zihniyetine teslim etmemek için çabalıyoruz. Büyükşehir'i Mansur Yavaş'ı takdir etti halkımız. Sonuçları toplantılarımızla değerlendiriyoruz.

"Yüzde 90'ına evet dedik"

Meclis'te Mansur Yavaş engelleniyor iddialarına ilişkin de konuşan Özcan "Başkanlık yazılarının yüzde 90'ına evet demişiz. Halkımızın yararına olan her öneriye evet dedik. Bizim üyelerimiz seçimde vaat ettiklerini yerine getirmesi için öneri veriyorlar. Kademeli su tarifesi önerisinde bilerek çekimser kaldıklarını halkın bunu görmesini istediklerini söyledi." dedi.

Hakan Han Özcan, evet ve hayır dedikleri öneri canlı yayında anlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1278525/hakan-han-ozcan-kendi-genel-baskanlarina-operasyon-cekiyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.