Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan'dan ABB'ye asfalt tepkisi

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan, canlı yayında ilçenin ana caddelerinin fotoğraflarını gösterirken, ABB'nin Fen İşleri Başkanı Erol Gündüz'e seslendi. Kalkan "Kalecik'in yollarını görüyor mu?" dedi.
Ankara Masası
|
21 Şubat 2022, Pazartesi - 15:02
Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan'dan ABB'ye asfalt tepkisi

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan oldu.

Kalkan, canlı yayında ilçede kazılı olan yolların fotoğraflarını gösterirken "Burası ana cadde. Fen İşleri Daire Başkanlığının daha hassas olması gerekir diye düşünüyorum. Burası (görsel gösteriyor) Kalecik'in en merkezi noktası ana cadde. Şimdi bu ana caddede vatandaş çukur var diyor. Çukur var da bu asfalt atılalı 2 ay oldu. Bizim çalışmamız yok burada." dedi.

"Büyükşehir Fen işlerine seslenmek istiyorum" ifadelerini kullanan Duhan Kalkan sözlerine şöyle devam etti;

Gelip de bunları görüyor mu? Bu grup yollarını görüyor mu? Kalecik’in merkezini görüyor mu? İsim vermeyeceğim bir komşu ilçemiz  (Elmadağ) başka parti de, 2020 yılında oraya dökülen asfalt miktarı  Kalecik’in tam 50 katı. Elmadağ'da çok hemşehrim var, Elmadağ'a en güzel gitsin, onlar bizim hemşehrimiz  ben daha fazlası gitsin isterim ama hizmette adalet. Kalecik'in nüfusunun 3-4 katı büyüklüğünde olan Elmadağ'a Kalecik’e atılan asfaltın tam elli katı atıldı. Hemşehrilerim adına bunu sorarım. Bunu meclis kürsüsünde de sordum. Fen İşleri Başkanına da söyledim. Bizimle ne irtibat kurdu ne de görüştü .

"Şahsi bir problemimin olması mümkün değil"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la bir problemlerinin olmadığının altını çizen Kalkan "Mansur Yavaş'ı ziyareti ettim. Doğal gaz ile alakalı bir konumuz vardı. O konuyla alakalı, Fen İşleri Daire Başkanını geçememiştik. Kendisine gittim, konuyu arz ettim ve anlattım. Kendisi de Kalecik'e geldi. Kendisini ağırladık. Problem, araya bir iki kişi daha girdi çözüldü. Ama bakın bizim şahsi bir problemimizin olması mümkün değil. Ben iyi bir Ankaralıyım. Büyükşehir Belediye Başkanı benim kendisi ile şahsi bir problemimin olması mümkün değil. Ben yapı olarak da büyüğünü, küçüğünü bilen bir insanım. Ağzımdan çıkan her kelimeyi dikkatli seçmeye çalışırım. Karşıdaki insanı incitmem ama siyaset yapıyoruz. Ben burada Mansur Bey'den taleplerimi iletirken Duhan Kalkan'ın şahsı adına bir talep iletmiyorum, benim ilçemin talepleri bunlar." diye konuştu.

Seçimden sonra ABB'nin ellerindeki bir su tankerini aldığını açıklayan Kalkan, ABB'den herhangi bir alacaklarının olmadığının belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1317221/kalecik-belediye-baskani-duhan-kalkandan-abbye-asfalt-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.