Alanya’da bunalıma giren genç kafasına silah dayadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kız arkadaşıyla tartıştığı öne sürülen ve kafasına dayadığı kurusıkı tabancayla intihar teşebbüsünde bulunan 23 yaşındaki genç, polisin saatler süren çalışmasının ardından ikna edildi.
IHA-20200903AW105310
|
03 Eylül 2020, Perşembe - 11:01
Alanya’da bunalıma giren genç kafasına silah dayadı

Olay, Alanya ilçesine bağlı Güllerpınarı Mahallesi, Yenilmez Caddesi üzerindeki bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kız arkadaşıyla tartıştığı iddia edilen O.A. (23) isimli genç, kurusıkı tabancayla ateş etmeye başladı. Durumu fark eden çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Öfkeli genç, polisin olay yerine gelmesiyle kafasına silahı dayayarak intihar edeceğini söyledi. Kafasına dayalı silahla polise direnen genç, bu sırada ‘yaklaşmayın’ diyerek havaya birkaç kez ateş açtı. Ekipler, saatler süren ikna çabasının ardından O.A.’nın bir anlık boşluğundan yararlanarak silahı elinden aldı. 

Sinirlerine hakim olamayan O.A. daha sonra kendisini görüntüleyen gazetecilerin üzerine yürüdü. Zorlukla ekip aracına bindirilen genç, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedavi ardından polis merkezinde ifade alınan O.A. ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/131886/alanyada-bunalima-giren-genc-kafasina-silah-dayadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.