Üstün: "Türkiye’de bir iktidar değişimi olacak"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Türkiye’de bir iktidar değişimi olacağını belirterek, “ Bütün gayretimiz bu değişimin sağlıklı olması ve Türkiye’nin yakıcı sorunlarına kalıcı çözümler getirmesi. Buna gayret ediyoruz.” dedi.
Ankara Masası
|
24 Şubat 2022, Perşembe - 14:57
Üstün: "Türkiye’de bir iktidar değişimi olacak"

Ayhan Sefer Üstün, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını cevapladı.

Üstün, AK Partililerin artık iktidarı kaybettiklerini kabullendiğini söyledi.

 “Kaybetseler de gitmezler, iktidarda kalmak için her şeyi yaparlar” şeklindeki iddiaları da değerlendiren Üstün, “Bu iddialara gülüp geçiyorum. Bu iddiaları pohpohlayan iktidar cenahıdır.” Şeklinde konuştu.

“Tıpış tıpış gideceklerdir”

Üstün şunları söyledi:

“İktidar cenahı karşısındaki muhalefete ve muhalefet taraftarlarına bir bıkkınlık vermek istiyorlar bu propagandayla. Türkiye'de kurumlar yıprandı ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti nevzuhur bir devlet değildir. Günü geldiğinde vatandaşımız bu iktidarın gitmesine karar vermişse tıpış tıpış gideceklerdir. O gece iktidar değişikliği olacaktır. Buna bütün kurumlar saygı gösterecektir.”

 “Doğuda sıfır çekecekler”

Ayhan sefer Üstün, “muhalefet HDP ile işbirliği yapıyor” şeklindeki eleştirilere de yanıt verdi:

“CHP'yi, diğer muhalefet partilerini HDP'ye selam vermekle suçlayan kesimler sözcüler. Ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum olmuş bir insanla diyalog kurmak affedilebilir bir şey mi? Onu görmezden geliyorlar, taktikmiş gibi sunuyorlar. Elbette önümüzdeki seçimde kullanacaklardır ama bu tutmaz. Çünkü Doğu ve Güneydoğu'da Gelecek Partisi çok hızlı teşkilatlandı. AK Parti artık orada çekilmiş. Birçok ilden 0 milletvekili çıkartacaklar. 0 çekecekler. Onun yerini Gelecek Partisi dolduruyor.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1322836/ustun-turkiyede-bir-iktidar-degisimi-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
25 Şubat 2022, 08:56
yiğidim benim şu tavıra davranışa konuşmaya hele, sanki geçen seçimde partisi yüzde 80 oy almış, ahahhhaaahhhaaa