Selçuk Bayraktar'dan Ukrayna'ya destek

Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı askeri harekata tepki gösterirken "Rusya'nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
26 Şubat 2022, Cumartesi - 10:56
Selçuk Bayraktar'dan Ukrayna'ya destek

Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'ya yönelik başlatılan askeri harekata tepki gösterdi.

Bayraktar, Rusya'nın saldırısının ardından milli savunma sanayinin öneminin bir kez ortaya çıktığını belirtirken "Dünyada olup bitenler net bir şekilde gösteriyor ki; milli teknoloji ile güçlü ve bağımsız savunma sanayii uluslar için hayati önem taşıyor. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh Türkiye'nin tek yolu Milli Teknoloji Hamlesi" ifadelerini kullandı.

Rusya'yı kınadı

Rusya'yı sert şekilde kınayan Bayraktar, "Rusya'nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum. İşgale direnen Türk kardeşlerimizin vatanı Kırım ve #Ukrayna'yı destekliyorum" dedi.

Selçuk Bayraktar, Türk SiHA'larını kullanan Ukrayna ve Rusya savaşı hakkında ilk kez konuştu
http://www.ankaramasasi.com/haber/1326152/selcuk-bayraktardan-ukraynaya-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.