Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da partililer buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Mart 2022 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek Ankara'da ​İl Danışma Meclisi toplantısına katılacağı öğrenildi.
Ankara Masası
|
01 Mart 2022, Salı - 15:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da partililer buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleşen İl Danışma Meclisleri toplantısına katılacak.

3 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek programla ilgili AK Parti Ankara İl Başkanı Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Masası'na özel açıklamalarda bulunurken "AK Parti Ankara İl Başkanlığımız geniş katılımlı İl Danışma Meclisleri toplantısı ile anılan bir teşkilattır. Ankara’da bu şekilde gerçekleşen İl Danışma Meclis toplantılarımız gerek Ankara gerekse de Türkiye’de yeni bir siyaset stratejisinin oluşmasına daima katkıda bulunmuştur. 3 Mart 2022’de Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılacağı İl Danışma Meclisi toplantımız da bölgemizdeki savaş rüzgarlarına karşı AK Partimizin güçlü dış politikasına ilişkin mesajların verileceği; 6lı yavaşlatılmış Türkiye Parlamenter Sistem hülyası gören odakların da bu konjonktürde kimlerin ve hangi odakların Türkiye’deki uzantıları olduğunu göstereceğimiz bir danışma meclisi toplantısı olmaya matuf görünmektedir." ifadelerini kullandı.

"Kalplerin hedefe kilitleneceği bir danışma meclisi olmaya aday"

Yılmazer, toplantıda yerel ve genel siyasete ilişkin politikaların belirleneceğinin altını çizerken şöyle devam etti;

Bu İl Danışma Meclisi toplantısı gerek yerel gerekse de genel siyasete ilişkin politikalarımızın işleneceği dile getirileceği ve kalplerin o gün İl Danışma Meclisi toplantısında yeniden hedefe kilitleneceği bir danışma meclisi olmaya adaydır. AK Partimiz batının madde medeniyeti karşısında daha adil yaşanabilir bir dünyanın kilometre taşlarını oluşturup gerçek bir merhamet toplumuna doğru yönelişlerin vücut bulduğu bir teşkilattır.

Bağımsız ve müreffeh yarınlar için Perşembe günü Ankara’da Cumhurbaşkanımızla ve teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Şimdiden hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1330389/cumhurbaskani-erdogan-ankarada-partililer-bulusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.