Sincan'da ilk ders zili çaldı

Sincan Belediyesi, ilçe de istihdamı arttırmak amacıyla başlattığı Eczane Yardımcı Personeli Eğitimi'nin ilk dersi düzenlendi.
Ecem Çetin
|
07 Mart 2022, Pazartesi - 14:13
Sincan'da ilk ders zili çaldı

Sincan Belediyesi ve Gazi Üniversitesi arasında mesleki, kültürel, sosyal ve eğitim alanlarında çalışmalar yürütülmesi kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında bu çalışmaların ilki olan Eczane Yardımcı Personeli Eğitimine katılmak isteyenlerin başvurularının değerlendirilmesinin ardından eğitimlere başlandı.  İlk ders Lale Konferans salonunda düzenlendi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da ilk gün katılımcıları yalnız bırakmadı.

Başkan Ercan istihdam desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, "İstihdam konusu bizim için çok önemli bir konu. Kurum ve kuruluşlarla bu anlamda çalışıyoruz. Kendi alanım, eczacılık camiası, için de bir şeyler yapmak benim için çok kıymetli. Bu işe vesile olan kıymetli üniversite Rektörümüze, Dekanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi 

Konuşmaların ardından derse başlayan gençler aldıkları eğitim ile sertifika sahibi olabilecek ve eczacılık alanında çalışma imkanı bulabilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1346080/sincanda-ilk-ders-zili-caldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.