Sincan Eczane Yardımcı Personel Eğitimi tamamlandı

Sincan Belediyesi ile Gazi Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen "Eczane Yardımcı Personel Eğitimi" ilk mezunlarını verdi. Katılımcılara sertifikalarını ise Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan takdim etti.
Mevlüt Peker
|
05 Temmuz 2022, Salı - 15:38
Sincan Eczane Yardımcı Personel Eğitimi tamamlandı

Sincan Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında imza altına alınan iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Eczane Yardımcı Personeli Eğitimi sona erdi. Katılımcılara sertifikalarını takdim eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, her birine iş hayatlarında başarılar diledi.

Sincanlıların istihdamı konusunda çaba göstermeye devam eden Sincan Belediyesi bir projesini daha başarıyla tamamlayarak iş sahibi olma yolunda gençlere önemli katkı sağladı. Gazi Üniversitesi ile iş birliği çerçevesinde düzenlenen Eczane Yardımcı Personeli Eğitimi ilk mezunlarını verdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ın katılımlarıyla sertifika takdim töreni yapıldı.

Sincan Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yapılan çalışmaların ilki olan Eczane Yardımcı Personeli Sertifika Programı büyük ölçüde başarıyla sona erdi. Programda eğitim gören katılımcılar sertifikalarını Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız’ın elinden aldı.

Eczane Yardımcı Personeli Eğitimi programının eczacılık konusunda ilgili olan, eczacılık alanında çalışmak isteyenler için bir fırsat sunduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Eczane Yardımcı Personeli Eğitimine katılarak sertifikalarını alanlara başarı dileğinde bulundu. Başkan Murat Ercan, “Eczacılık benim kendi alanım. Bu nedenle de eczacılık camiası için bir şeyler yapmak benim için ayrıca kıymetli. Bu işe vesile olan kıymetli Rektörümüze ve Dekanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1635845/sincan-eczane-yardimci-personel-egitimi-tamamlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.