Marcao: Verilecek karara saygılıyım

Kerem Aktürkoğlu'na kafa atıp yumruklayan Marcao, "Galatasaraylılar beni affetmeyecek ama kardeşim Kerem'den, ailesinden ve herkesten özür diliyorum. Hakkımda verilecek kararlara saygılıyım" açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
17 Ağustos 2021, Salı - 19:58
Marcao: Verilecek karara saygılıyım

Marcao, Kerem'e saldırdığı olaydan sonra suskunluğunu bozdu. Brezilyalı oyuncu, hakkında verilecek tüm kararlara razı geldiğini ifade etti.

İşte Marcao'nun açıklaması;

"Öncelikle Kerem'in anne ve babasından özür diliyorum. Kardeşim Kerem'den çok çok özür diliyorum. Bana güvenen, beni geliştiren başta Fatih hocam olmak üzere tüm hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden, camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum.

"Hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor"

Dün akşam maçta yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Çünkü bu kulübü çok yakından tanıyorum.

Son Dakika: Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao özür diledi: Hakkımda verilecek tüm kararlara saygılıyım

Bu, çok ağrıma gidiyor çünkü ben Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda olan bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.

"Öfkeme yenik düştüm"

Asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamama, idari ve maddi cezalardan çok bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bir duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağırıma gidiyor.

Futbolun mahremiyeti içerisinde birçok şey yaşanır, çoğunu kendi aramızda çözeriz. Maalesef dün gece böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm.

"Aileme bedel ödetmeyin"

Sizden bir isteğim var. Bu konunun bedelini ben ödemeliyim. Eşim ve çocuklarım değil. Lütfen onları daha fazla acıtmayın. Çünkü onlar da bunu hak etmiyor."

http://www.ankaramasasi.com/haber/959657/marcao-verilecek-karara-saygiliyim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.