Ankara'daki tarihi zirve için geri sayım sürüyor

Ankara'da 30-31 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek EKO İKLİM Zirvesi için geri sayım sürüyor. Dünyada ilk olacak zirve için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta bir paylaşımda bulundu.
Ankara Masası
|
12 Mart 2022, Cumartesi - 21:29
Ankara'daki tarihi zirve için geri sayım sürüyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ın öncülüğünde, Ankara Kent Konseyi Koordinatörlüğü’nde, TOBB, Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, kamu kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler ve sivil toplum örgütlerinin etkin katılımıyla Ankara'da EKO İKLİM zirvesi düzenlenecek.

Uluslararası düzeyde çok sayıda yüksek profilli katılımcının yer alacağı zirvede, yabancı finans kuruluşları “Yeşil Dönüşümün Finansmanı” konusunda sunumlar yapacaklar. Geçmişte ülkelerinde yönetim sorumluluğu üstlenmiş dünya liderleri iklim değişikliği konusunda küresel farkındalığın artırılması çağrılarına destek verecekler.

Mansur Yavaş'tan mesaj: Biz de yer alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajında ''Türkiye'de İklim Değişikliği ve Uyum Şube Müdürlüğünü kuran ilk belediye olarak, 30-31 Mart'ta Ankara'da gerçekleşecek EKO İKLİM Zirvesi’nde biz de yer alacağız.

Çünkü biliyoruz; bugün atacağımız adımlar ve alacağımız önlemlerle, geleceğe yaşanabilir bir nefes bırakmak mümkün.'' ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1359983/ankaradaki-tarihi-zirve-icin-geri-sayim-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.