Ankara'da bir kişi evinin çatısına zarar geldiği sebebiyle iki köpeği öldürdü

Ankara’da 2 köpeği başından vurarak öldüren sanık, köpekleri evinin çatısına zarar verdiği için öldürdüğünü söyledi. Şahıs, 'evcil hayvanı kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ankara Masası
|
22 Mart 2022, Salı - 23:12
Ankara'da bir kişi evinin çatısına zarar geldiği sebebiyle iki köpeği öldürdü

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda H.K., sokakta iki köpeği başından vurarak öldürdü. Tüfekle vurulan köpekler olay yerinde telef olurken sanık da bugün tutuklandı. Emniyete götürülen şüpheli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede savcıya ifade veren sanık çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

"İstemeden de olsa köpeklere ateş ettim"

Savcılığa ifade veren H.K. ifadesinde hayvanları isteyerek öldürmediğini beyan ederek, “Benim evim müstakil evdir. Köpekler sürekli benim evimin çatısına çıkıp zarar veriyorlardı. Bu nedenle sahip olduğum tek kırma tüfekle havaya ateş etmiştim. Ancak sonra bir daha geldiler, bu seferde istemeden de olsa köpeklere ateş ettim. Yaptığımdan dolayı üzgünüm böyle olmasını istemezdim” dedi. 

Sanık ifadesinin ardından ‘evcil hayvanı kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1378782/ankarada-bir-kisi-evinin-catisina-zarar-geldigi-sebebiyle-iki-kopegi-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (3)

Yorumunuz İletilmiştir.
Elif DEMİR
23 Mart 2022, 10:10
karısını vursa tutuklanmayabilirdi, ama köpekleri vurunca tutuklanıyoruz öyle mi? yakında Ankara'da köpeklerden korunabilmek için silahsız dolaşamayacağız belki de. Yasalar değiştirilmeli. Tabi ki evcil hayvanlar öldürülmesin. ama başıboş köpek sorunu da çözülsün artık yeter.
KORAY SERCAN KURU
23 Mart 2022, 10:13
insanlar köpeklerin kölesi olmuş, anlaşılır gibi değil
Pislikler gebersin isteyen
20 Mayıs 2023, 02:57
Keşke sizin gibi düşünen pislik kötüler ölse çok daha iyi olur pislikler temizlenir dünyadan sizi eşiniz öldürse üzülmem ey hayvan ve canli düşmanları sizin dünyanız olduğu kadar diğer canlıların da dünyası bencil olan insan oğlu kizi