Galatasaray Umut Bozok’u istiyor

Süper Lig'de hayal kırıklığı yaratan Galatasaray gelecek sezon yapılanmasına odaklandı. Barcelona'dan Inaki Pena'nın bonservisini almak için uğraşan Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'in yıldız ismine de kanca attı. Ayrıca Galatasaray'ın NEF Stadı Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
Ankara Masası
|
23 Mart 2022, Çarşamba - 17:32
Galatasaray Umut Bozok’u istiyor

Galatasaray ile Enerjisa işbirliğine gitti ve NEF Stadyumu'na güneş enerjisi santralinin devreye alma töreni gerçekleşti.

Eski başkan Mustafa Cengiz'in başlattığı 25 yıllık uzun vadeli bu proje sonunda sarı-kırmızılı kulüp, Aslantepe'de kendi elektriğini üreteceği güneş enerjisi panellerinden 1 milyar TL'den fazla gelir sağlayacak.

Enerjisa ile işbirliği

Törende konuşan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "37. Başkanımız rahmetli Mustafa Cengiz döneminde imzası atılan, Yusuf Günay'ın da büyük emeği olan bu projenin açılışını yapıyoruz. Enerjisa ile yaptığımız işbirliği 25 yıl sonunda çok ciddi anlamda gelir üretecek. Bu proje devreye girdikten sonra bile gider kalemi olan enerji maliyeti konusunda katkı sağladı" ifadelerini kullandı.

Aslantepe, Rekorlar Kitabı'na girdi

Nef Stadyumu, 10404 güneş paneli ve 4.2mw'lık elektrik üretimi ile "Güneş Enerjisi ile Dünyanın En Fazla Elektrik Üreten Stadyumu" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Galatasaray  Umut Bozok ‘u istiyor

Bu arada Galatasaray, Inaki Pena'nın bonservisi için Barcelona'nın nabzını yoklarken, yeni sezon çalışmalarını da hızla sürdürüyor.

Galatasaray'ın listesinin iki numarası ise Kasımpaşa forması giyen Umut Bozok ...

Kasımpaşa formasıyla harika bir performans ortaya koyan Umut, 14 gol-7 asistle sezona damgasını vurdu ve A Milli Takım'a seçilmeyi başardı.

Kasımpaşa rakamı belirledi: 5 milyon euro

Lacivert-Beyazlılar, Lorient'ten kiraladığı 25 yaşındaki milli golcünün opsiyonunu kullanarak bonservisini aldı.

Yeni sezonda Halil Dervişoğlu ile devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray , Umut Bozok için teklif yapma kararı verdi.

Kasımpaşa 1.5 milyon Euro'ya aldığı oyuncu için 5 milyon Euro fiyat belirlerken, G.Saray ise ilk etapta takas teklifi ile kapıyı çalacak.

Kaynak:Sabah

http://www.ankaramasasi.com/haber/1380106/galatasaray-umut-bozoku-istiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.