Delikanlı: "Korkudan otellerdeki 5 yıldızlı iftarları yasakladılar”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, tam Ramazan arifesinde gelen yüksek zamların vatandaşın belini büktüğünü belirterek, vaziyeti kurtarmak için 20 yıldır düzenledikleri 5 yıldızlı iftarları yasakladıklarını vurguladı. Delikanlı, “Türkiye hiç böyle bir Ramazan görmedi. Pidenin iki katına çıktığı, şekerin iki katına çıktığı. İnsanlar, belki de sahurda karanlıkta yemek yemek zorunda kalacaklar” dedi.
Ankara Masası
|
01 Nisan 2022, Cuma - 20:47
Delikanlı: "Korkudan otellerdeki 5 yıldızlı iftarları yasakladılar”

Erkin Delikanlı, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Türkiye’nin güne zam yağmuruyla uyandığını belirten Delikanlı, “ Keşke 1 Nisan şakası deselerdi maalesef zamlar gerçek” dedi.

Delikanlı, “Hani doğalgaz bedava oluyordu hani camları açıyorduk?” şeklinde konuştu.

Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK’e ‘Tayyip Beyi Üzmeyen İstatistik Kurumu’  adını verdiklerini anlatan Delikanlı,  fahiş zamlara rağmen Cumhurbaşkanının manda yoğurdu, kestane balı, yulaf karışımı tavsiye ettiğini hatırlattı.

Erkin Delikanlı şunları söyledi:

“Arıcı bal üretemiyor, ama Cumhurbaşkanı kestane balı tavsiye ediyor”

"Tavsiye ettiği gibi yulafla dalga geçermiş gibi kestane balı ile, kestane balını üreten üreticiyi hiç soran yok. Arı üreticisinin şekere ihtiyacı var. Arı üreticisine yüzde 35 zam yaptırdığını hatta defalarca zam yaptırdığınız marketlerde bile artık tane ile sattığınız ama zamanında ülkenin kuyruklarını eleştirdiğiniz ama genç kuşağa kuyruk hatırlattığınız dönemlerde arıcıyı şekersiz bıraktınız. Bunun üretimini engellediniz ondan sonrada kestane balı dediniz. Kestane balının kilosundan, manda yoğurdunun kilogram fiyatından haberleri olmayanlar tavsiyelerde yapabiliyorlar hatta bazıları da arkasından gidip destek olmak için en favorim nutella gibi enteresan enteresan söylemler yapıyor.

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, 20 yıldır otellerde 5 yıldızlı iftar davetleri veren iktidarın milletin tepkisinden çekindiği için bu yıl yasaklama kararı aldığına da dikkati çekti.

“Gideceklerini anladılar, korku başladı” diyen Delikanlı şöyle devam etti:

“Korkudan otellerdeki 5 yıldızlı iftarlarını yasakladılar”

“20 yıldır milletin parası ile kuş sütü eksik olmayan sofralar kuruldu hükümet yetkilileri tarafından. Şimdi de 5 yıldızlı iftarları yasaklayalım. Gideceklerini anladılar, korku başladı. Bununla ilgili olarak da yanlış algı vermemek için PR (halkla ilişkiler) çalışmasına başladılar Ramazan'da. Türkiye hiç böyle bir Ramazan görmedi. Pidenin iki katına çıktığı, şekerin iki katına çıktığı. İnsanlar, belki de sahur da karanlıkta yemek yemek zorunda kalacaklar. Elektriği açınca en fazla tüketim saati olan taraflardan bir tanesi de o periyotlara da onlar gidecek maalesef. Et kuyruklarını engellemek isteyen bir zihniyet ile zam yapıldığını söylediler. Şimdi de panik oldular Ramazan geldi, et fiyatları yükselecek, düşürmeye çalışıyorlar."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1403833/delikanli-korkudan-otellerdeki-5-yildizli-iftarlari-yasakladilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.