Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı: "28 bin üye yaptık"

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, partisinin 28 bin yeni üyenin katılımıyla daha da güçlendiğini belirterek “ Haziran sonuna kadar hedefimiz 500 bin üyeye ulaşmak” dedi.
Ankara Masası
|
01 Nisan 2022, Cuma - 21:23
Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı: "28 bin üye yaptık"

Erkin Delikanlı, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

Demokrat Parti’ye sahada büyük teveccüh olduğunu belirten Delikanlı, sadece Ankara değil gittikleri tüm il ve ilçelerde milletle kucaklaştıklarını vurguladı.

Delikanlı,” Kalecikte yolda yürüyemedik. Herkes ‘Neredeydiniz?’ diyor insanlarda bıkkınlık oluşmuş “ dedi.

Yok sayılan, traktörüne mazot alamayan çiftçilerin yollarını çevirip “Bu iktidardan bizi kurtarın” dediklerini belirten Delikanlı, en çok üyeye sahip 5. Parti olan Demokrat Parti’ye ilginin artarak sürdüğünü ifade etti.  Delikanlı şunları söyledi:

“28 bin yeni üye yaptık”

“28 bin üye yaptık. 403 bin üyemiz hali hazırda Yargıtay verilerine göre devam ediyor. Haziran sonuna kadar hedefimiz 500 bin. Hedef de koymamız gerekiyor diye… Tüm il teşlikatlarımız, tüm il başkanı arkadaşlarımızla beraber sayın Genel Başkanımızın da desteğiyle ciddi anlamda gayret gösteriyoruz.”

“Yolda otobüsümüzü çeviren, ağlayan, sarılanlar var”

“Hakikaten çok hızlı gidiyor, çok mutlu oluyoruz. Yolda otobüsümüzü çevirenler, ağlayanlar, sarılanlar, ‘neredesiniz siz?’ diyenler var. O kadar keyifli ki… Halkta o beklenti var görüyorsunuz. Bize de açıkçası keyif veriyor.

‘Yaparsa AK Parti yapar’ dedikleri AK Parti yapmaya devam ettiği için şu an işte zammı da AK Parti yapar. Ekonomiyi de eğitimi de AK Parti bitirir. Adaleti, hukuku zaten AK Parti bitirdi.

Biz de diyoruz ki: ‘Bunlar sandıkla geldiler, sandıkla göndereceksek biz göndereceğiz’ ”


http://www.ankaramasasi.com/haber/1403928/demokrat-parti-ankara-il-baskani-erkin-delikanli-28-bin-uye-yaptik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.